fbpx
close

Liftmodernisering

Soms is een lift dusdanig veroudert dat een modernisering een goed oplossing is om alle mechanische en elektronische componenten weer up-to-date te brengen. Bij een modernisering of liftrenovatie kun u ook kiezen voor een geheel nieuwe aankleding waardoor de beleving in de lift weer optimaal is. Bij de keuze van de aankleding is het belangrijk dat wij uw wensen te vernemen en kijken welke elementen goed bij de gebouwuitstraling passen.

Merkonafhankelijk

Bij Trust Liftservice verzorgen wij de modernisering van ieder type lift en uitvoering. Wij maken gebruik van hoogwaardige en gecertificeerde onderdelen die aansluiten bij uw type en merk lift. Waar mogelijk passen wij marktvrije producten toe waardoor u op de kosten kunt besparen maar toch een heel betrouwbare ”nieuwe” liftinstallatie verkrijgt.

Liftmodernisering is vaak praktischer en kostentechnisch gunstiger dan een geheel nieuwe lift

Nieuwe beleving binnen en buiten de lift

Met een liftmodernisering krijgt uw lift weer een geheel nieuwe uitstraling. Naast nieuwe wand- en vloerbekleding kunt u de verlichting, het drukknoptableau, etage drukknopkasten en schacht- en cabinedeuren door ons laten vernieuwen.

Image

Betrouwbaar liftonderhoud met een glimlach

Image

Renovatieproject

Een liftrenovatie is een ingrijpend project. Dan wilt u natuurlijk precies weten waar u aan toe bent. Bij Trust Liftservice zijn wij open en transparant. Voor wij aanvangen maken wij een duidelijk plan en heeft u zicht op alle kosten waardoor u met een gerust gevoel de renovatie in gaat. Natuurlijk houden wij ook rekening met de beschikbaarheid van de lift tijdens de renovatie en stemmen de planning nauwgezet met u af.

Meer informatie of een offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de modernisering van uw liftinstallatie(s) of neem contact op om uw wensen te bespreken.