fbpx
close

Liftonderhoud

Een service-overeenkomst met Trust Liftservice garandeert een vast aantal van te voren overeengekomen onderhoudsbezoeken per jaar. Tijdens het onderhoud controleren onze technici uw liftinstallatie, stellen deze af en attenderen u op eventuele slijtages die verdere aandacht vereisen. Ook coördineren wij liftkeuringen waardoor uw administratie wordt vereenvoudigd en u eenvoudig aan de wettelijke eisen voldoet. Om in een passend advies te voorzien komt onze adviseur naar uw locatie. De status van de lift wordt vastgesteld, uw wensen en eisen worden besproken en na dit bezoek ontvangt u een passende voorstel voor uw lift of liften.

Image

Liftonderhoud met 24/7 storingsdienst

Image

Een vast aanspreekpunt

Image

Merkonafhankelijk en deskundig

Image

Meerjaren onderhoudsbegroting

Service-overeenkomst

Trust Liftservice verzorgt het liftonderhoud voor alle merken liften. Waar gewenst stellen wij samen met u een effectief meerjaren onderhoudsplan op en verzorgen bijbehorende kostenprognose. Door onze jarenlange ervaring in het liftonderhoud en ook de modernisering van liften, zijn wij als geen ander in staat uw lifttechnische wensen en behoeftes betrouwbaar en snel te realiseren.

Periodiek onderhoud helpt grootschalige reparaties voorkomen en verlengt de levensduur van uw lift

Liftkeuringen en wettelijke eisen

Elke 18 maanden moeten betreedbare liften, zoals personen- en goederenliften, volgens wetgeving worden gekeurd. Als eigenaar van een lift bent u verantwoordelijk dat de keuring op tijd wordt uitgevoerd. Als uw onderhoudspartner assisteren en begeleiden wij graag de keuring en bewaken wij de frequentie waarmee de keuringen worden uitgevoerd.

 

Wij laten de keurende instantie zien dat uw lift goed en veilig werkt. Tevens beantwoorden wij eventuele vragen van de inspecterende instantie. U kunt de kosten van de keurende instantie in het onderhoudscontract laten opnemen, waardoor uw administratie wordt vereenvoudigd.

Image

Betrouwbaar liftonderhoud met een glimlach

Image

Gekwalificeerde liftmonteurs

De monteurs van Trust Liftservice zijn getrainde professionals die werken conform NEN-13015. De onderhoudsactiviteiten zijn vooral gericht op het veilig en betrouwbaar laten functioneren van uw lift. Maar natuurlijk staat het voorkomen van storingen en reparaties ook voorop in de service.

 

Bij storingen en calamiteiten is de monteur van Trust Liftservice altijd direct beschikbaar en wij zijn via ons storingsnummer 072 572 18 16 - 24/7 bereikbaar.

Meer informatie of een offerte?

Maak kennis met Trust Liftservice. Neem contact op via de onderstaande knop of vraag een offerte aan. Stapt u over van een bestaande onderhoudspartij dan regelen wij de overstap voor u waardoor u er zelf minimaal werk aan heeft.