fbpx
close

Nieuwe liftinstallaties - maatwerk liften

Een standaard lift is niet in alle situaties de oplossing. Trust Liftservice maakt en installeert liften op maat. Denk bijvoorbeeld aan liften met bijzondere afmetingen, hefvermogen of met andere afwerkmaterialen. Wij realiseren zowel personenliften als goederenliften.

Image

Lift op maat gemaakt

Heeft u gebouw een speciale uitstraling of bijzondere vorm? Dan kunnen wij een lift op maat maken of het uiterlijk van een lift aanpassen zodat het volledig bij de uitstraling van uw gebouw of woning past. Onze experts maken gebruik van capaciteitsberekeningen en simulaties als dat nodig is. Afhankelijk van uw wensen, kiezen we voor een ‘speciale’ of een ‘semi-speciale’ maatwerk oplossing.

 

Wij bieden oplossingen voor de volgende liften:

 

Personenliften, goederenliften, brancardliften, rolstoelliften en evacuatieliften.

Bij Trust Liftservice maken wij een lift volledig volgens uw specificaties in afmetingen, capaciteit, maar ook in uitstraling

Personenlift op maat

Bij personenliften is naast de capaciteit en de voorzieningen op het gebied van veiligheid ook vaak het uiterlijk belangrijk. Trust realiseert liften die volledig aansluiten bij uw gebouwuitstraling en toegangswensen. Onder andere de stoffering, beglazing, deurhoogte, verlichting en paneelmaterialen kunnen door u worden gekozen. Wij maken een ontwerp en voeren de capaciteitsberekeningen uit waardoor u van te voren kunt beoordelen of de lift aan uw specificaties voldoet.

Image

Betrouwbaar liftonderhoud met een glimlach

Image

Goederenlift op maat

Wij kunnen goederenliften realiseren met een extra groot hefvermogen of in speciale afmetingen voor kleine ruimtes. Ook kunnen liften extra groot worden uitgevoerd of worden voorzien van beschermende materialen en voorzieningen. Natuurlijk staat uw bedrijfsefficiency centraal. Wij vernemen graag uw wensen.

Vraag een offerte aan voor een lift op maat

Neem contact op via de onderstaande knop of vraag een offerte aan. Onze lift-adviseur bespreekt graag met u alle wensen, verzorgt alle benodigde capaciteitsberekeningen en komt met een passend voorstel.