fbpx
close

Trust Liftservice

Bij Trust Liftservice hebben wij meer dan 30 jaar ervaring met het onderhouden en moderniseren van personen en goederen liften van een grote verscheidenheid aan merken. Daarnaast maken wij speciale liften op maat. Ons bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard Noord Holland maar wij verzorgen het onderhoud en de storing service met een landelijke dekking.

Image

Meer dan 30 jaar ervaring

Image

Eigen onderhoud en storingsdienst

Image

Een vast aanspreekpunt

Uw lift mag nooit onverwacht stil komen te staan

Bij Trust Liftservice hechten wij veel waarde aan het onderhoud en wij vinden dat uw lift nooit onverwacht stil mag komen te staan. Mocht dit onverhoopt wel gebeuren dan hebben wij onze storingsdienst die zorgt dat uw lift weer spoedig gaat werken. Ook in preventieve zin zorgen wij dat de kans op storingen minimaal is. Een meerjaren onderhoudsplan voorziet in de meest essentiële vervangingen en controles en bij zeer oude liften kan onze liftmodernisering een oplossing bieden.

Betrouwbaar liftonderhoud met een glimlach

Service-overeenkomsten

Een service-overeenkomst met Trust Liftservice garandeert een vast aantal van te voren overeengekomen onderhoudsbezoeken per jaar. Ook coördineren wij liftkeuringen waardoor uw administratie wordt vereenvoudigd en u eenvoudig aan de wettelijke vereisten kunt voldoen.

Image

Stap eenvoudig over naar Trust Liftservice

Maak kennis met Trust Liftservice. Neem contact op via de onderstaande knop of vraag een offerte aan. Stapt u over van een bestaande onderhoudspartij dan regelen wij de overstap voor u waardoor u er zelf minimaal werk aan heeft.