fbpx
close

Referenties

Nieuwe liftinstallaties - Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee

Bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee heeft Trust Liftservice twee bestaande liften uit de jaren 80 vervangen voor geheel nieuwe liften. De vernieuwing heeft, met een verdubbeling van de liftsnelheid, niet alleen voor een efficiëntere personenstroom gezorgd, maar ook is hiermee de betrouwbaarheid sterk verbeterd. Voor het hotel is dit erg prettig, zeker in drukke periodes met veel check-ins en outs van gasten. De nieuwe liften hebben gedurende de eerste 12 maanden al meer dan 1 miljoen ritten gemaakt.

Liftmodernisering - Kantorencomplex AHTC, Amsterdam Zuidoost

Bij het AHTC, een kantorencomplex met 30.000 m2 vloeroppervlak, heeft Trust Liftservice negen liften voorzien van nieuwe besturingen. Vier van de negen liften betreffen Kone Big Mono liften, welke door hun afmetingen en complexiteit voor andere liftbedrijven vaak een uitdaging vormen. De liften zijn naast de nieuwe Kollmorgen MPK411 besturing ook van nieuwe drukknoppenplateaus, standaanwijzers (TFT-displays) en een Magnetek frequentieregelaar voorzien.

Periodiek onderhoud helpt grootschalige reparaties voorkomen en verlengt de levensduur van uw lift

Image

Liftonderhoud - een grote diversiteit aan opdrachtgevers

Trust Liftservice verzorgt het onderhoud voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Zo voeren wij naast het periodiek onderhoud ook reparaties uit bij zorginstellingen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, VVE’s, overheidsinstellingen en gemeentes. Daarnaast hebben wij eveneens diverse overeenkomsten met woningbouwverenigingen.

Liftmodernisering - Bot Bouw, Heerhugowaard

Bij Bot Bouw in Heerhugowaard is een Axiom lift van een nieuwe frequentieregelaar en besturing voorzien. Met deze vernieuwing is het rijgedrag van de machine aanzienlijk verbeterd en is de lift ook veel stiller geworden. De nieuwe Kollmorgen MPK411 besturing is draadloos (via wifi) uit te lezen en te programmeren.

Platformlift - OSG West-Friesland, Hoorn

Bij OSG West-Friesland te Hoorn hebben wij een rolstoel schaarheffer vernieuwd voor een nieuwe platformlift in een stalen schacht. De nieuwe schacht is geheel in keur en op wens van de klant geleverd. Hiermee wordt het gebruik voor invalide- en rolstoelgebruikers veiliger en vriendelijker.