fbpx
close

Liftonderhoud voor VVE’s

Zoekt u een oplossing voor het liftonderhoud vanuit uw VVE? U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van alle soorten en merken personen- en goederenliften. Wij helpen uw VVE graag met het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan en bijbehorende kostenprognose. Het plan kan eventueel direct worden gekoppeld aan een service-overeenkomst.

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een liftinstallatie voor u is. Bij Trust Liftservice hechten wij veel waarde aan het preventief onderhoud en wij vinden dat uw lift nooit onverwacht stil mag komen te staan.

Image

Liftonderhoud met 24/7 storingsdienst

Image

Een vast aanspreekpunt

Image

Merkonafhankelijk en deskundig

Image

VVE meerjaren onderhoudsbegroting

Service-overeenkomst voor uw VVE

Een service-overeenkomst garandeert een vast aantal van te voren overeengekomen onderhoudsbezoeken per jaar. Tijdens het onderhoud controleren de Trust Liftservice technici uw liftinstallatie(s), stellen deze af en attenderen u op eventuele slijtages die verdere aandacht vereisen. Ook coördineren wij liftkeuringen waardoor uw administratie wordt vereenvoudigd en u eenvoudig aan de wettelijke vereisten kunt voldoen.

Periodiek onderhoud helpt grootschalige reparaties voorkomen en verlengt de levensduur van uw lift

Liftkeuringen en wettelijke eisen

Elke 18 maanden moeten betreedbare liften, zoals personen- en goederenliften, volgens wetgeving worden gekeurd. Als eigenaar van een lift bent u verantwoordelijk dat de keuring op tijd wordt uitgevoerd. Als uw onderhoudspartner assisteren en begeleiden wij graag de keuring en bewaken wij de frequentie waarmee de keuringen worden uitgevoerd.

 

Wij laten de keurende instantie zien dat uw lift goed en veilig werkt. Tevens beantwoorden wij eventuele vragen van de inspecterende instantie. U kunt de kosten van de keurende instantie in het onderhoudscontract laten opnemen, waardoor uw administratie wordt vereenvoudigd.

Image

Betrouwbaar liftonderhoud met een glimlach

Image

Gekwalificeerde liftmonteurs

De monteurs van Trust Liftservice zijn getrainde professionals die werken conform NEN-13015. De onderhoudsactiviteiten zijn vooral gericht op het veilig en betrouwbaar laten functioneren van uw lift. Maar natuurlijk staat het voorkomen van storingen en reparaties ook voorop in de service.

 

Bij storingen en calamiteiten is de monteur van Trust Liftservice altijd direct beschikbaar en wij zijn via ons storingsnummer 072 572 18 16 - 24/7 bereikbaar.

Stap als VVE eenvoudig over naar Trust Liftservice

Maak kennis met Trust Liftservice. Neem contact op via de onderstaande knop of vraag een offerte aan. Stapt u over van een bestaande onderhoudspartij dan regelen wij de overstap voor u waardoor u er zelf minimaal werk aan heeft.